JJC-HvEW Nieuwsbrief 2022-01

NTFU Extra goed geregeld

35e Jan Janssen Classic en 11e Hel van Ede-Wageningen

(Klik hier voor de pdf-versie van dit bestand)

Na twee jaar Corona kunnen dit jaar de prachtige fietstochten weer plaatsvinden: de Jan Janssen Classic (race- en toerfiets) en de Hel van Ede-Wageningen (mountainbike). Net als eerder aangekondigd organiseren wij dit jaar de laatste editie van de Jan Janssen Classic. Na vele succesvolle jaren stoppen wij helaas met de organisatie vanwege een tekort aan vrijwilligers. Grijp dit jaar dus je laatste kans en fiets mee tijdens deze échte wielerklassieker. 

 

We stijgen tot grote hoogtes

Graag ontvangen we je tijdens (één van deze) fietstochten op zaterdag 25 juni 2022. Hierbij komt de schoonheid van onze Nederlandse routes tot hun recht. De JJC zit vol uitdagende hoogtemeters; bijna 2.000 hm bij de tocht van 200 km. En tijdens de HvEW kom je over de prachtige paden van de Veluwse bossen. Dit mag je dus niet missen!

 

Schrijf je hier in voor de Jan Janssen Classic

Schrijf je hier in voor de Hel van Ede-Wageningen

 

Steun het Fonds Gehandicaptensport

Net zoals voorgaande jaren, steun je met je deelname het Fonds Gehandicaptensport. Dit fonds steunt mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Zij strijden voor een gelijk speelveld voor sporters, met en zonder beperking, zodat iedereen een eerlijke kans heeft om te sporten.

Van het inschrijfgeld wordt per deelnemer €1 gedoneerd aan dit doel. Daarnaast kunt u bij inschrijving een extra vrijwillige bijdrage overmaken. Met hulp van jou, als oud-deelnemer, hebben we de afgelopen jaren al een mooie bijdrage kunnen overmaken aan dit belangrijke doel!

 

Tot dan!

We kijken ernaar uit om jullie (voor de laatste keer) te verwelkomen bij onze mooie tochten. De inschrijvingen zijn geopend en meer informatie over bijvoorbeeld onze geweldige routes is te vinden op onze website.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.