Arrangementen voor Bedrijventeams

Deelnemen aan de Jan Janssen Classic of aan de Hel van Ede-Wageningen met een team van uw bedrijf, aangemeld door uw bedrijf, rijdend onder uw bedrijfsnaam en samengesteld uit personeel en hun familie, zakenrelaties, klanten, etc. Een mooie manier om op een sportieve dan wel recreatieve wijze aan teambuilding en relatiebeheer te doen.

Bedrijfsteams (minimaal 10 personen) tm 31 mei vanaf 1 juni

Pakket Bedrijventeams
- inschrijving,
voor vertrek:
- koffie en taart
- 2 sportrepen en gel
na aankomst:
- 2 consumpties op ons sportterrein
- goedgevulde maaltijdsoep

€ 30,- pp  € 35,- pp
Extra's keuze    
Vrijwillige bijdrage Gehandicaptensport    € -,-

Met het JJC-bedrijvenarrangement bieden wij uw bedrijfsteam een volledig verzorgde dag. U bent volkomen vrij in de keuze van de te rijden afstand, maar of u er nu een pittig dagje sporten dan wel een rustig dagje genieten van maakt, in alle gevallen profiteert u van het complete pakket aan service en verzorging.

In de sporthal (start- en finishlokatie) is een speciale balie, waar de startkaarten, consumptiebonnen en evt. wielershirts gesorteerd op bedrijfsnaam klaarliggen

Stand

De Jan Janssen Classic / Hel van Ede-Wageningen is - met ruim 5000 deelnemers en belangstellenden - een ideale gelegenheid om uw bedrijf/organisatie en producten onder de aandacht te brengen. De organisatie van de JJC/HvEW biedt u de mogelijkheid een stand in te richten in de sporthal of op het evenementen terrein (start- en finishlocatie). In de hal krijgt u een kleine marktkraam beschikbaar (tarief € 250,-); buiten krijgt u naar behoefte een aantal vierkante meters toegewezen om uw eigen stand in te richten (basistarief € 300,-). Als u geïnteresseerd bent, kunt u dit in het aanmeldingsformulier van uw bedrijfsteam aangeven of doorgeven via inschrijven@janjanssenclassic.nl

Inschrijven

Deelname aan het bedrijvenarrangement kan uitsluitend door een bericht te sturen naar inschrijven@janjanssenclassic.nl U krijgt dan een inschrijfformulier retour gemaild. De voorinschrijving sluit op 18 juni 2022, of eerder als het maximale aantal van 5000 (weg) en 1000 (MTB) is bereikt.

Regels met betrekking tot het bedrijvenarrangement

  • Opgave via het inschrijfformulier
  • Alle gegevens van deelnemers moeten worden ingevuld
  • Het formulier moet uiterlijk op 18 juni binnen zijn bij de organisatie

NB. Groepen tot 20 personen die niet als bedrijventeam inschrijven kunnen dat via de direct-inschrijfmodule doen.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.